Ung Kreft Østfold

Kommende aktiviteter

Vi ønsker alle medlemmer i Østfold velkommen til årsmøte 2019. Dato: Torsdag 24. januar 2019 kl. 18. Sted: Scandic Brennemoen, Brennemoveien 20, 1850 Mysen På møtet har du anledning til å gi tilbakemeldinger på hvordan Ung... Les mer

Seneste innlegg

Her kan du lese de nyeste innlegene som er relevante. Se også i arkivet og i sidemenyen for mer informasjon.

Årmøtet i Ung Kreft Østfold ble gjennomført den 3. februar med 8 deltakere på Smaalenene hotell i Askim.

Les mer

Er du, eller kjenner du noen som er berørt av kreft og er mellom 15 og 35 år i Østfold? På dette arrangementet er dere alle velkommen, enten dere er medlem eller ei! :) Arrangementet skjer den 20. mars på Mysen i Østfold.

Les mer

Fredag 29. januar 2016 kl. 19.00 på Quality Hotel Sarpsborg inviterer Ung Kreft Østfold til sitt årsmøte. Årsmøtet er Ung Kreft Østfolds høyeste organ, alle medlemmer og støttemedlemmer oppfordres derfor til å komme. Etter årsmøtet vil det bli en sosial samling. Middagen og alkoholfritt drikke blir dekket av Ung Kreft Østfold. Ta kontakt dersom det er noe dere lurer på i innkallingen, eller om dere har andre ting dere mener vi bør legge til rette for i 2016.

Les mer

Søndag 21. juni hadde Ung Kreft Østfold sin årlige sommeravslutning på Tusenfryd.

Les mer

Ung Kreft Østfold var så heldig å bli invitert til Ung Kreft Troms og Finnmark sin sommeravslutning på Sommarøy 13.-14. juni.

Les mer

Ung Kreft Østfold feiret sitt 20 års jubileum i fantastiske Roma.

Les mer