30. juni–7. juli, aktivitet, opplevelser og action

Montebellosenteret og Ung Kreft arrangerer et kursopphold for deg som er eller har vært kreftsyk og er mellom 15 og 35 år. Dersom du vil bli inspirert til å bli mer fysisk aktiv, er dette et kursopphold som passer for deg. Les mer, og meld deg på hvis du vil være med på en spennende uke med både foredrag, sosialt samhold og morsomme aktiviteter.

De siste årene har Ung Kreft hver sommer arrangert en sommeraktivitetsuke i samarbeid med Montebellosenteret. Sommeraktivitetsuka skal oppmuntre deg som er deltager til å være i fysisk aktivitet – i ditt eget tempo.

Under sommeraktivitetsuka fokuserer vi på idrett og friluftsliv kombinert med hygge, moro og sosialt samvær. Du vil treffe fysioterapeuter, idrettspedagoger, trenere, ernæringsfysiolog og sykepleiere som alle vil hjelpe deg i gang med en fysisk aktiv hverdag ut i fra ditt ståsted. Det vil bli en allsidig og innholdsrik uke i naturskjønne omgivelser i Mesnali.

Eksempler på aktiviteter er ballspill, lek og moro, ulike konkurranser, styrke-/kondisjonstrening, skyting, klatring, basseng, friluftsliv, kanotur, rafting, teste forskjellige idretter og mye mer.

Vi anbefaler alle å ta med en ledsager, enten det er en venn/venninne, et familiemedlem eller kjæreste.

Les mer om Montebellosenteret her.