Arkiv

Lurer du på hvordan du kan donere håret ditt til kreftrammede og andre som trenger parykk? Her får du svaret.

Les mer!

For Ida betyr jobben alt. Heldigvis har hun en sjef som tilrettelegger for at hun kan jobbe så mye hun orker, selv om hun sliter med senskader etter kreftbehandlingen.

Les mer!

Mange kreftrammede opplever langvarige senskader som følge av kreftbehandling. Heldigvis gjelder det ikke alle. Hussain Fares (24) har kommet så godt som uskadet fra behandlingen. Kreftdiagnosen satte derimot fart i ambisjonene på skolen. Gjennom sykdom og skolegang har han aldri gitt opp det gode humøret. Nå er han blitt kåret til Norges hyggeligste rørlegger.

Les mer!

Susanne (26) sitter i styret i Ung Kreft Agder. Det trives hun godt med, og det gir hennes verdifull erfaring. Kanskje du har lyst til å stille til valg i ditt fylkesstyre?

Les mer!

I sesongens siste episode har programleder Anniken besøk av styreleder Roy (34). De har laget en episode som skal hjelpe deg med å finne ut av hva som er viktig å ta tak i med en gang du har fått diagnosen, og hva du bør tenke på underveis i behandlingen.

Les mer!

Kreft kan påvirke fertiliteten (evnen til å få barn). Mens gutter kan fryse ned sæd gratis før kreftbehandling, har jenter måttet betale 17 416 kr i egenandel for å fryse ned egg. Ung Kreft har jobbet for å fjerne denne egenandelen, og nå går Frp, Høyre og Venstre inn for å endre regelverket. – Dette er helt fantastisk, sier daglig leder i Ung Kreft, Annika Fallsen Huhtala.

Les mer!